top of page
Etsi
  • Writer's pictureColosé Finland

Trendikkäiden ihoa hoitavien happojen voimaa!Erilaisten ihoa hoitavien happojen käyttö on nyt varsin trendikästä ihon hoidossa. Ja miksipä ei,

sillä niiden avulla saadaan superkosteutta ja kuorintaa luonnollisilla hedelmähapoilla. Kuorivat hedelmähapot lisäävät vaihtoehtoja kuoriville naamioille ja kuorintavoiteille. Colosé kulkee trendeissä kuten ajanmukaisen ihonhoitosarjan kuuluukin. Luonnolliset hapot on tuotu moneen tuotteeseemme mukaan. Osa hapoista toimivat myös tuotteissa säilöntäaineena sekä on mukana kollageenin muodostuksessa.


AHA - hapot

AHA - hapot eli alfahydroksihapot ovat lähtöisin luonnosta ja niistä puhutaankin hedelmähappoina. Tyypillisesti näitä ovat sitruuna-, maito- ja glykolihapot. Myös mantelihappo luetaan AHA happoihin ja sitä käytetään lääketieteellisesti mm.virtsatietulehdusten hoidon yhteydessä.


Parhaan avun AHA hapoista saa hieman väsynyt, harmahtava iho, jossa ihon pintaan on jäänyt 'kiinni' kuolleita ihohuokosia luoden pintaryppyjä. Pienet juonteet tulevat esiin kosteuden imeytymät-tömyyden vuoksi. Kovasti herkälle tai todella kuivalle iholle niitä ei kuitenkaan suositella, vaan perinteiset naamiot tai kuorinta-/voide naamiot ovat hyviä vaihtoehtoja.


AHA- hedelmähapot kuorivat / 'sulattavat' kerroksen ihon pinnalta, jolloin iho kirkastuu ja ihon pinta paranee. Käytettävissä olevien hoitovoiteiden kosteudet ja tehot saadaan maksimoitua ihon hyödyksi. Lisäksi niitä käytetään mielellään myös anti-age tuotteissa, sillä niiden tiedetään paranta-van kollageenin tuotantoa lisäten näin kimmoisuutta!


Colosén AHA- kuorintalaput ovat täydelliset AHA- happolaput kotikäyttöön. Ne sisältävät sekä glykolihappoa, jota saadaan sokerijuurikkaasta ja viinirypäleistä, maitohappoa sekä sitruunahappoa. Hedelmähappopitoisuus on 5% sekä pH:ltaan ne ovat noin 3. Ovat siis selkeästi hellempiä kuin hoitolassa käytettävät AHA-hapot, mutta säännöllisesti käytettyinä varsin tehokkaita. Käytä 1-3 kertaa viikossa ihotyypistä riippuen.


HYALURONIHAPPO

On luonnollinen kosmetiikkateollisuudessa käytettävä tehoaine, jota löytyy ihosta luonnostaan soluvälittäjäaineena. Tämä pitkäketjuinen sokerimolekyyli toimii superkosteuttajana erityisesti kuivassa, mutta myös rasvaisuuteen taipuvaisessa ihossa, jossa kosteuden puute on oleellinen.

1g hyaluronia voi sitoa jopa 6 litraa vettä solujen väliin. Näin iho silottuu, stressin, UV-säteilyn ja muiden radikaalien likojen vanhentavat vaikutukset vähenevät.


Colosén Hyaluron4 tuotteet sopivat nuoren ihon kosteuttajiksi, suojaaviksi ja vahvistaviksi hoito-tuotteiksi. Myös muut ihotyypit ja kosteutta kaipaavat ihot saavat hyötyä näistä. Hyaluronihappoa löytyy myös muista Colosé tuotteista. Vitalisante 24h hyaluronihappovoiteessa on lisäksi A-vitamiinia ja solunseinämiä vahvistavia keramideja. Miesten 24h kosteuttava voide (24h Moisturizing Cream) sisältää hyaluronin lisäksi " MEN POWER " yhdistelmän tehoaineita, joilla huomioidaan miesten ihon erikoisuus verrattuna naisten ihoon.


SALISYYLIHAPPO

Salisyylihaposta käytetään montaa eri nimeä kuten betahydroksihappo; BHA-happo. Salisyylihappo on alkujaan kuumelääkkeeksi kehitelty, mutta sillä on erinomainen vaikutus myös ihoon. Erityisesti rasvaisen, epäpuhtaan ja paksun ihon kanssa kamppaileva saa siitä selkeän hyödyn. Salisyylihap-po reagoi erityisesti öljyjen kanssa, siksi rasvainen, epäpuhdas ja akne-iho pitävät tästä. Happo pääsee syväpuhdistamaan ihoa paksummankin talikerroksen läpi.

Colosén After Shave laput on suunniteltu paksummalle miesten iholle, mutta kaikki epäpuhtaasta, akneen taipuvaisesta tai paksummasta ihosta kärsivät saavat niistä hyödyn. Toimii siis myös UNISEX tuotteena päivittäisessä käytössä.186 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page