top of page
COLOSE ARVOT 2024.jpg
PARASTA IHOLLESI – COLOSÉ KOSMETIIKKAA SVEITSISTÄ

– dermatologisesti testattua –

– ilman eläinkokeita –

– yhteistyössä kosmetiikka ja lääketiede –

 

Colosé Cosmetics

Vuonna 1895 Ystadissa aloitettiin Colosé-kosmetiikan valmistus. Vuonna 1970 tuotanto siirrettiin Sveitsin Worbeniin, jossa Colosén tehdas edelleen sijaitsee.

 

Tänään Colosé on kansainvälinen kosmetiikkasarja, joka panostaa viimeiseen tietoon tieteen ja teknologian taholla seuraten EU:n kosmetiikkadirektiivejä sekä Sveitsin kosmetiikan asetuksia. Ekologisuus, turvallisuus ja raaka-aineiden puhtaus ovat tärkeitä tuotettaessa kosmetiikkaa. Tästä kertovat useat sertifikaatit, joita sarjamme haluaa ylläpitää asiakkaan hyödyksi. Colosé toimii yhteistyössä Bernin ihotautisairaalan kanssa. Kaikki tuotteet ovat dermatologisesti testattuja. 

 

GMP – arvostettu maailmanlaajuinen tuotantojärjestelmä, joka takaa tehtaalle lääkevalmistusta vastaavan hygieniatason ja kontrolloi työntekijöiden ammatillista osaamista. Puolueettomat asiantuntijat ovat mukana tuotekehityksessä (bakterologiset ja toksigologiset testaukset), jota valvoo WHO eli maailman terveysjärjestö.

 

ISO 9001 – maailmanlaajuinen laadunhallinta järjestelmä, joka koostuu eri asiantuntijoista.

 

IQNet 9004 – laadunhallintajärjestelmä, joka toimii työkaluna kohti parempaa laadunhallintaa.

SQS Good Medical Practise - sertifiointi takaa aukottoman tiedon raaka-aineiden alkuperäketjusta. Kansainvälinen sertifikaatti, joka edellyttää saajan jatkokehittämään osaamistaan yhä korkeammalle tasolle.

ELÄINKOKEETTOMUUS – Colosén tehdas vaatii myös ulkopuolisilta raaka-aine toimittajilta täydellistä eläinkokeettomuutta samaa jota tehdas noudattaa valmiiden tuotteiden testausten osalta.

 

EKOLOGISUUS

Ekologisuus on erittäin tärkeä filosofia sekä tuotteissa että kuljetuksissa. Tuotteet tehdään alusta loppuun samassa paikassa Worbenissa. Tuotepurkit ovat kierrätysmuovia. Colosé-tuotteet kehitetään korkealaatuisilla BPF/ISO -standardeilla ja korkealla hyötysuhteella luontoa säästäen.

Tuotepakkaukset ovat polttokelpoisia / kierrätyskelpoista muovia, jolloin ne voi hävittää polttokelpoisen sekajätteen joukossa. Sieltä ne kulkeutuvat uusiokäyttöön esimerkiksi talojen lämmitykseen.

RAAKA-AINEET TÄYTTÄVÄT WHO:N VAATIMUKSET

Colosélla käytettävät raaka-aineet sekä valmiit tuottteet noudattavat Maailman terveysjärjestön, WHO:n, vaatimuksia. Tuotteet ovat vähintään 80% luonnon raaka-aineita aina 98% asti. Jotkin luonnosta saatavat raaka-aineet ovat herkälle iholle herkistäviä, joten ne on korvattu synteettisillä raaka-aineilla. Näin tuotteemme sopivat myös herkkäihoisille.

Sertifikaatit uudet 2018.jpg
bottom of page