top of page
Etsi
  • Writer's pictureColosé Finland

TEHOA KASVIEN KANTASOLUISTA!


KASVIEN KANTASOLUT TUKEVAT IHON UUSIUTUMISTA!

Jo muutaman vuoden ajan on puhuttu kasveista saatavien kantasolujen vaikutuksesta ihoon. Niitä on tutkittu paljon. Kasvien kantasoluista eristetyt ja kasvatetut solut ovat erittäin puhtaita ja tiedetään, etteivät ne ole päässeet kosketuksiin maaperän mahdollisten bakteerien tai muidenkaan epäpuhtauksien kanssa. Niiden vaikutus iholle on mahtava. Luontoa arvostavana COLOSÉ Switzerland hyödyntää kasvisoluviljelytekniikkaa, joka mahdollistaa uhanalaisten ja harvinaisten lajien viljelyn ja niistä saatavien kantasolujen hyödyn iholle.


COLOSÉ Switzerland sarja käyttää PLANT STEM CELL sarjassaan ALPPIKUKAN täyskykyisiä kantasoluja sekä ARGANPUUSTA saatuja kantasoluja. Alppikukka tuottaa kantasoluja, jotka ylläpitävät ihossa olevien kantasolujen toimintaa ja arganpuun kantasolut puolestaan lisäävät ihon luonnollista korjautumisprosessia. Näistä on useitakin tutkimuksia maailmalta.


Alppi- ja arganpuun kasvisolut lisäävät solujen uudistumista sekä lisäävät ihon kollageenin ja elastiinin valmistusta ihossa. Nämä anti-age tuotteet ovat kehitetty juuri 30-50v ikäisille, jolloin oman ihon solutuotanto muuttuu ja alamme nähdä pieniä ilmejuonteita ja ryppyjä. Juuri tällöin moni elää niitä kuuluisia "ruuhkavuosia" taiteillen lasten, perheen ja työn tasapainossa. Myös yli 50-vuotiaan iho nauttii saadessaan PLANT STEM CELL tuotteita samalla lailla kuin nuoremmankin iho.


Pieni määrä ihon anatomiaa - ihosta löytyy ns. normaalisoluja sekä kantasoluja. Normaalisolujen elinkaari, iästä riippuen on 28-45 vuorokautta. Kantasolut puolestaan ovat soluja, joilla on kyky jakautua uudestaan ja uudestaan. Tiedetään, että ihossa olevat kantasolut uusiutuvat jatkuvasti. Helsingin yliopisto julkaisi Nature Cell Biology- tiedelehdessä kesän lopulla 2021 artikkelin, jossa todettiin etteivät kantasolut itsessään väsy, vaan niiden ympärillä oleva sidekudos jäykistyy.


KASVIEN KANTASOLUVOIDE 24H

PLANT STEM 24H REPAIR CREME, 50ML


Ohut voide ylläpitämään ihon hyvinvontia, kirkkautta ja elinvoimaa. Tehokas biomimeettinen tulos (=luonnollisella tavalla soluja korjaava) korjaamaan ja vahvistamaan ihossa olevien kantasolujen ja ihosolujen toimintaa.

Erityisesti +30v eteenpäin kehitetty voide, jossa yhdistyy luonnosta saatava apu ihon uusiutumiseen. Sisältää Edelweiss eli alppikukan kantasoluja, jotka tukevat ihossamme olevien kantasolujen loputonta uudistumista. Voiteen tarkoin valittu mineraalicocktail; sinkki, kupari ja magnesium yhdessä vahvistavat ja ylläpitävät ihon luontaista suojaa, kirkastaen ja raikastaen ihoa. Biomimeettisen tekniikan avulla voiteen teho-aineet kulkeutuvat juuri niihin ihon kerroksiin missä kollageeni säikeet ovat, sinne missä kosteus säilyy parhaiten ja sinne missä avocadoöljyn rasvahapot parhaiten vaikuttavat ihon hyvinvointiin ja terveyteen. Ja totta kai myös voiteen tehtävä on suojata ihoa ulkoisilta haitoilta, radikaaleilta lioilta sekä vanhentavilta UV-säteiltä. Täydellinen imeytyvyys - voide johon rakastuu...


KASVIEN KANTASOLUSEERUMI

PLANT STEM RENEVAL SERUM, 50ML


Uudistavan seerumin tehtävä on imeytyä astetta paremmin ja syvemmälle ihon kerroksiin. Seerumia käytetään voiteen alla joko illalla tai mieluiten aamuin illoin päivittäin. Seerumien hyöty iholle on kiistaton. Ja aivan mahtavaa, myös me suomalaiset olemme löytäneet ne päivittäisen ihomme hoitorutiineihin.

Tämä Kantasoluseerumissa käytettävä biomimeettinen rakenne (= luonnollisella tavalla ihosoluja korjaava) vie teho-aineet tukemaan ihon kantasoluja alppikukan ja arganpuun kantasolujen voimalla vahvistamaan, suojaamaan sekä lisäämään ihossa olevien kantasolujen ja normaalisolujen toimintaa. Lisäksi tarkoin valittu mineraalicocktail; sinkki, kupari ja magnesium sekä avocadoöljyn omega-3 rasvahapot vitamiineineen kosteuttavat ja uudistavat vahvistaen siten solujen aineenvaihduntaa. Luonnosta johdettu pitkäkestoinen kosteuttaja sorbitoli sekä Provitamiini B5 ja lisätty E-vitamiini antavat täydellisen eliksiirin normaalisolujen elolle aina syntyhetkestä lähtien. Solu syntyy verinahassa ja jatkaa eloa n. 4-6 viikon ajan aina siihen hetkeen asti, kun solu on litistyneenä, kuolleena ja hilseilevänä ihon pinnalla työnsä tehneenä.


KASVIEN KANTASOLU SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

PLANT STEM CELL EYE PERFECTION CREAM, 50ML


Samaan perheeseen kehitetty silmänympärysvoiteen teho-aineet ovat samat kuin edellä muutamin tärkein lisäyksin. Silmänympärysiho on kasvojen alueista ohuinta ja spesiaalisin jo siksi, että kasvojen alueista juuri tällä aeella muodostuu eniten paineita räpsytysten, siristelyn suhteen ja on alue josta kosteus haihtuu nopeiten.


Tarvitaankin tuote, joka on suunniteltu juuri tälle alueelle; kosteuttamaan, viemään tummuutta, ennaltaehkäisemään juonteiden syntyä sekä viemään turvotusta. Kasvien kantasolu silmänympärysvoiteen biomimeettinen yhdistelmä yhdessä mineraalicocktailin kanssa tukee solujen uusiutumista ja eloa kasvojen erikoisalueella. Lisäksi sheavoi hidastaa ihon vanhenemisprosessia sekä pehmentää ihoa. Skvalaani, tämä oliivista saatava öljy muistuttaa vahvasti ihon omia öljyjä ja siksi sopii hyvin yhteen ihon lipidien eli ihorasvojen kanssa. Suositellaan aamuin illoin silmänympärysiholle. Loistava tehotuote käytettäväksi myös kaulan alueelle ennaltaehkäisemään sekä korjaamaan kaulan ja dekolteen ihoa. Huomioi suuri 50ml koko!


Kauneus terveisin,
Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page