top of page
Etsi
  • Writer's pictureColosé Finland

SEERUMI - ihonhoidon tehopakkaus!


Usein kysytään, haittaako jos otan vain voiteen enkä seerumia tai kerrotaan, etten tarvitse seerumia, vaan pelkkä voide riittää.

Okei, on ihan ok käyttää pelkästäänkin voidetta. Tärkeintähän on, että hoitaa ihoaan omalle iholle sopivalla puhdistustuotteella sekä kasvovedellä ja käyttää itselleen sopivaa voidetta. Voiteen tärkei-tä tehtäviä on suojata ihoa ulkoisilta haitoilta kuten lialta ja pölyltä, antaa kasvoille UV-suojaa sekä estää omaa kosteutta haihtumasta taivaan tuuliin päivän mittaan. Lisäksi tietysti toimia meikinalus-voiteena helpottamaan meikin tekoa. Tämä kaikki on tärkeää, mutta mitä jos kuitenkin myös seerumi?


MITÄ HYÖTYÄ SEERUMEISTA SITTEN ON?

Seerumit ovat tavallaan tehotiivisteitä. Voiteeseen verrattuna niissä on enemmän tehoaineita. Kul-keutuakseen ihon pinnan kautta syvempiin ihon kerroksiin, ne on pakattu helposti imeytyvään muo-toon vaikuttaakseen myös siellä. Seerumit on kehitetty COLOSÉ Switzerland brändissä siten, että voimme valita tuotteen oman mieltymyksen, iän, tämän hetkisen ihon kunnon ja tarpeen mukaan, sukupuolen sekä jopa vuoden ajan mukaan.


MUUTAMIA VINKKEJÄ HELPOTTAMAAN VALINTAASI......


HYALURON 4 KASVOSEERUMI


KENELLE: kosteutta kaipaavalle kuivalle

sekä rasvaiselle iholle


Mikäli ihomme on todella kuiva valitsisin Hyaluron4 seerumin. Sen geelimäinen koostumus vie siihen valitut aineosat syvälle kosteuttaen ihoa pitkäkestoisesti. Tästä hyötyy niin kuiva nuori iho kuin ohut vanhempikin kuivuuteen taipuvainen iho. Rasvainen iho pitää tästä, sillä rasvaisessa ihossa oma öljy pakkaantuu ja aiheuttaa näppyjä. Lisäkosteus auttaa talia poistumaan luonnollista tietä puhdistuksen avulla.SENSITIVE SEERUMI


KENELLE: herkälle, tuoksuherkälle ja hajus-teallergiselle


Erittäin herkälle iholle, hajusteallergiasta (joka voidaan tutkia epikutaani- eli lapputes-tein) kärsivälle kuin tuoksuherkkyydestäkin (ei ole allergia, joten sitä ei voi testata epikutaa-

nitestein) kärsivälle iholle Sensitive seerumi on täydellinen vaihtoehto. Tuoksuttomana seerumina syväkosteuttaa ahavoitunuttakin herkkää ihoa. Herkkyys on ominaisuus jota löytyy kaikenikäisiltä naisilta ja miehiltä. Herkkä iho reagoi jopa kosketukseen, mutta rauhoittuu kuitenkin pian.


KASVIEN KANTASOLUSEERUMI


KENELLE: aikuiselle normaalille iholle ja

erityisesti ihon uusiutumista haluavalle


Iän kertyessä kolmenkympin molemmin puolin valitsisin seerumiksi Kasvien kantaso-luseerumin. Tämä seerumi kosteuttaa pitkä-kestoisesti, mutta aktivoi ihossamme olevien solujen uusiutumista ja energiaa sekä vahvis-taa ihossamme olevien kantasolujen toimin-taa. Kuten tiede on kertonut, alkaa solujen synty vähentyä noin 25v iässä. Ensimmäisiä syvempiä juonteita silmä näkee noin 30v iässä. Miksi siis emme taistelisi luontoa vas-taan hyvää oloa tuottavilla tuotteilla. Helposti levittyvänä ja nopeasti imeytyvänä sopii normaali-ihoiselle kuin rasvaisuuteenkin taipuvalle iholla.


Mitä enemmän tulee ikää, sitä enemmän ihomme menettää kosteutta, kimmoisuutta ja rasvahappo-ja. Vaihdevuosien saapuessa ihomme alkaa muuttua ja iho kaipaa paljon muutakin.


KAVIAARI SEERUMI


KENELLE: energiaa ja vahvistusta ikäänty-misen merkkejä vastaan


Kaviaariseerumi on täydellinen vaihtoehto +50- vuotiaille. Tämä seerumi on varsinai-nen tehotiiviste ikääntymistä ja sen merkkejä vastaan. Seerumin vitamiinit ja mineraalit, useat rasva- ja aminohapot yhdessä Omega-rasvahappojen kanssa taistelevat todellakin ikääntymistä vastaan.

Positiivinen asiakaspalaute on ollut runsasta ja vuolasta. Eron huomaa varsin nopeasti raikkautena ja elinvoimaisuutena iholla!
SEERUMIN KÄYTTÖ:

Moni haluaa tehostaa ihon hyvää oloa seerumilla vain yöllä. Yöaikaan iho uusiutuu luontaisesti. Parhaimman hyödyn kuitenkin saa käytettäessä seerumia aina voiteen alla, jolloin seerumi ja voide pääsevät täydentämään toisiaan.

Kynnyskysymystä seerumeiden käytöstä ei kannata tehdä. Pääasia on, että hoitaa ihoaan päivittäin ja nauttii hyvästä tunteesta iholla. Hoidettu iho näkyy niin itsetunnossa, itseluottamuksessa kuin ole-muksessakin.


Lue lisää COLOSÉ Switzerland brändistä, tuotekehityksestä, arvoista ja focuksesta.

COLOSEFINLAND.FI

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page