top of page
Etsi
  • Writer's pictureColosé Finland

Nuoruuden juurta miehen iholle!

Muutama vuosi sitten Colosén tehdas Sveitsissä sai uuden tutkimus- ja kehitystyönjohtajan, David Faivren. Hän on uudistanut tuotteemme vastaamaan tämän päivän tarpeita ja ihon rakenteita. Hän onkin luonut tuoteperheitä, joissa ajatuksena on käytännöllisyys, helppous ja miellyttävyys tehoa unohtamatta. Hän on yhtä arvostettu omalla alallaan kuin Cristiano Ronaldo pallokentillä!


Tekniikkana voiteiden imeytymiselle hän käyttää bioniikkaa, biomimetiikka sanaa käytetään myös, jolloin biologisten menetelmien ja luonnossa esiintyvin keinoin edesautetaan vaikuttavien aineosien kulku juuri oikeisiin ihokerroksiin. Colosé Cosmeticsin uudistus kuluttajalle alkoi 2-3 vuotta sitten miesten tuotteista, sillä David koki niiden tarvitsevan päivitystä pikimiten. Tuloksena loistava miesten linjasto, jossa huomioidaan miesten ihon erikoisuus verrattuna naisten ihoon.


Parran lisäksi miesten ja naisten iholla on myös rakenteellisia eroja. Mieshormoni testosteroni tekee miehen ihosta noin 25% paksumman kuin naisten iho on, lisäksi miesten iho on selkeästi vahvempi. Miesten ihossa on iästä huolimatta korkeampi kollageenitiheys. Tästä syystä miesten iho vaikuttaa olevan 15 vuotta nuorempi kuin vastaavan ikäisen naisen. Koska moni mies 'kammoksuu' voiteiden käyttöä päivittäin ja erityisesti aurinkovoiteiden kanssa läträäminen on vastenmielistä; niin ero miesten ja naisten iholla ei ole kuitenkaan näin selkeä.


SIPERIAN QINSENG - tuo nuoruuden juuri!

Yksi upea aineosa joka kannattaa nostaa esiin ja joka yhdistää alla olevia tuotteitamme on Siperian Qinseng. Leikillisesti myös nuoruuden juureksikin tituleerattu. Sen sanotaan vahvistavan ihoa, lisäävän immuniteettiä ja lisäävän kylmä/kuuma sietokykyä. Siperian Qinseng on myös suosittu ravintolisä ja superfood, koska se sisältää runsaasti vitamiineja ja mineraaleja.

Mielenkiintoiseksi Siperian Qinsengin tekee se, että se on vuosien saatossa vaativissa kasvuolosuhteissa kehittynyt. Siperian Qinseng pystyy säätelemään ominaisuuksiaan ja tunnetaankin kyvystään mukautua kehon tarpeiden mukaan. Sitä on yritetty kasvattaa myös Suomessa siemenestä ja taimesta, mutta Suomen olosuhteet ovat ainakin toistaiseksi liian vaativat sen kaupalliseen markkinointiin.


AFTER SHAVE BALM

Balsami on miehille, jotka parranajon, suihkun tai saunan jälkeen kokevat punoitusta, ärsytystä ja kuivuutta ihollaan. Balsamin ainutlaatuiset biomimeettiset aineosat eli ihon kuntoa parantavat ja ihoa aktivoivat aineosat yhdistettynä nykyaikaisella, biologiasta tutulla tavalla ja näin tuote saadaan toimimaan tehokkaasti ihon hyväksi. After shave balm sisältää Siperian Qinsegin lisäksi Aloe Barbadensista, joka omalta osaltaan parantaa ihon vastustuskykyä, aktivoi kollageenin tuotantoa samalla rauhoittaen ihoa. On koostumukseltaan miellyttävän ohut, joka jo pienellä pyörittelyllä imeytyy ihoon suojaten miehen ihoa. Varsinainen 'nuoruuden lähde siis' joka on tasapainotettu ihon pH:lle.


SHOWER GEL BODY & HAIR

Suihkugeelin valintaakin voi pohtia hieman. Onko se marketin edullisin tuubi vai nimekäs luksus tuote? Voisiko valintaan vaikuttaa jotkut muutkin ominaisuudet kuin hinta tai tunnettavuus?

Colosén SHOWER GEL BODY & HAIR sisältää tuon Siperian Qinseng - nuoruuden juuren lisäksi Aloe barbadensis kaktuslajia, jonka terveysvaikutuksista on tiedetty jo tuhansien vuosien ajan. Lisäksi suihkugeeliin on lisättyy Glyseriiniä, joka on varsin kosteuttava aine-osa! Voiko olla siis mahdollista, että samalla kun peset päivän liat, talit, hien pois...samalla kosteutat ihoasi! Kyllä vain ja lisäksi pidät ihon nuorekkaana viemättä ihon omaa luontaista suojaa pois.


AFTER SHAVE PADS

Parranajo ärsyttää? Halu pitää päälaki paljaana, mutta ajelu ärsyttää päänahkaa? Menossa salille ja tarvitaan jotain punoitusta rauhoittavaa, puhdistavaa ja ihoa rauhoittavaa?

AFTER SHAVE PADS - laput sopivat rauhoittamaan, suojaamaan ja estämään ihon kuivumista tauriinin ja glyseriinin ansiosta. Siperian Qinseg lisää kestokykyä ihossa, vahvistaa kylmän ja kuuman vaihtelun ärsytystä sekä aktivoiden ihon solujen uusiutumista. Padsien salisyylihappo kuorii ja kirkastaa ihoa, vieden ihon pinnalta hilseilevän toimimattoman ihosolukon pois. Pehmentää ihon pintaa parantaen myös ihon ulkonäköä ja kirkkautta. Pyyhkäisyt ja puhdistus koko kasvoille --> päälle Partabalsami ja olet nuoruuden lähteillä koko ajan!

Palaute tuotteiden tuoksusta sekä käyttäjiltä että heidän daameiltaan on ollut erittäin positiivista. Ei 'hyökkäävä' vaan miellyttävä, sopivan miehekäs ;)137 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page