top of page
Etsi
  • Writer's pictureColosé Finland

Ihonhoitovinkit miehelle


Moni mies miettii, miksi kylpyhuoneen kaappitilasta nainen tarvitsee suurimman osan ja itse vain pienen siivun siitä. Hyvä, että tuo ”osa” on käytössäsi.

Miesten ihonhoito on lisääntynyt selkeästi vuosi vuodelta 2000-luvulla. Nykyään oman voidepurkin omistava mies ei ole kummajainen kuten aiemmin, vaan se kertoo miehestä, joka välittää ulkonäöstään ja arvostaa hyvää oloa sekä itseään.

COLOSÉ Switzerland brändin uudistus alkoi aikanaan miesten tuotteista. 4 vuotta sitten lansee-rattiin sarja, joka huomioi kokonaisvaltaisesti miehen ihon. Ennen lanseerausta tehtaallamme uurastettu pitkään erilaisten yhdisteiden, koostumusten ja ainesosien kanssa, jotta saatiin täydelliset yhdistelmät eri tarpeisiin.

Näin saatiin oma miesten sarja, joka huomioi miehen ihon tarpeet, ihon erilaisuudet, parranajon vaatimukset ja myös meikittömyyden merkityksen. Naisten kasvoillahan meikki antaa suojaa ulkoisia haittoja vastaan.


MIESTEN KOSTEUTTAVAVOIDE 24H

- kuivalle, rasvaiselle ja sekaiholle

Voide on tarkoitettu miehelle, joka arvostaa miellyttävää oloa. Iho ei kiristä, kutia kuivuut-taan, hilseile tai reagoi kuivaan huoneilman ja kylmän vaikutuksiin punoittamalla ja heloitta-malla.

Miellyttävän ohut voide imeytyy nopeasti mitä miehet ovat arvostaneet. Ominaisuudet josta iho kiittää on kosteus, ravitseminen, vahvistus sekä kimmoisuuden lisääntyminen. Monista naistenkin voiteista tuttu hyaluronihappo lisää ja tukee ihon omaa kosteutta luonnollisesti. Hyaluronihappoa löytyy jokaisen kasvoilta jo luonnostaan ja sitä sanotaankin superkosteut-tajaksi. Voiteen antioksidantit häätävät tuleh-duksia estäen parranajon aiheuttamien pienien haavaumien tulehtumista. Mitä enemmän tulee ikää moni huomaa ihohuokosten laajenevan ja ihon pinnan muodostuvan epätasaiseksi. 24H Moisturizing voide supistaa laajentuneita ihohuokosia, vieden punaisuutta ja epätasaisuutta sekä aktivoimalla ihon omaa aineenvaihduntaa. Mattapintaisena voiteena kasvot eivät kiillä.


MIESTEN KASVOSEERUMI


Kuten monet naiset myös miehet kärsivät kui-vasta ihosta. Siksi COLOSÉ Switzerland on kehittänyt miehille oman seerumin. Seerumi vie kosteuttavat ja hoitavat tehoaineet syvempiin ihon kerroksiin ja voide seerumin päällä puolestaan lukitsee ne ihon hyödyksi päiväk-si ja yöksi.

Energizing seerumilla on suora vaikutus ihon hyvinvointiin; hyaluronihappo ylläpitää ihon luontaista kosteutta. Oliivista saatava skvalaa-ni puolestaan ylläpitää rasvatasapainoa, mikä on erittäin tärkeää ihon hyvinvoinnin kannalta, sillä iho tarvitsee kosteuden lisäksi hyviä rasva-happoja. Kofeiini piristää ja vie turvotusta. Moni onkin sanonut seerumia ihmeiden tekijäksi varsinkin huonosti nukutun yön jälkeen. Hivenaine-yhdistelmä; kupari, magnesium ja sinkki ovat yhdessä voima trio, jotka parantavat ihon kuntoa, lisäävät solujen uudistumista lisätessään niiden energiaa sekä toimivat antioksidantteina parantaen ihon kuntoa.

Seerumin geelimäinen rakenne vie kosteutta syvimpiin ihokerroksiin!


PARTABALSAMI

Perinteinen partapalsami on kuin kosteusemul-sio miehen kasvoille. Moni kärsii parranajon jälkeen punoittavista, ärtyneistä kasvoista, jotka tuntuvat epämiellyttäviltä. ”Partapalsami on erittäin kevyt lähes huomaamaton, joka vie nämä tuntemukset heti pois”, kertovat miehet. Pehmittää ihon pintaa, kosteuttaa ihoa ja parantaa mikroskooppisen pieniä ihohaa-vaumia parantumaan. Sisältää mm. makean veden levää (chlorella vulgaris / lupinus albus protein ferment), joka on varsinainen ravintoli-sä iholle. Samoin Siperian Ginseng eli venä-jänjuuri vahvistaa ihon vastustuskykyä sekä kylmän / kuuman vaihteluja. Nämä suojaavat ihoa punaisuudelta ja heloitukselta. Sopii mainiosti myös nuorelle miehelle, joka vasta aloittelee parran ja ihon hoitoa.


Usein kuulee ihmeteltävän, miksi tarvitaan monta eri purkkia suihkussa käyntiin?

COLOSÉ Switzerland brändin kemistien tavoitteena oli tuottaa tuote, joka helpottaa ja nopeuttaa suihkussa käyntejä myös siellä treeneissä ja salilla.


SUIHKUGEELI 3IN1


Monipuolinen suihkugeeli pesee hiukset ja hiuspohjan puhtaaksi. Hyvin vaahtoavana on miellyttävä käyttää. Tekee hiukset puhtaiksi ja helposti muotoiltaviksi. Hiuksista ei tule karkeita tai karvaisia vaan sopivan puhtaat ja ilmavat.

pH tasapainotettuna Suihkugeeli 3IN1 pesee kasvot kuin vartalonkin ihon puhtaaksi viemättä ihon omaa happovaippaa eli normaali floora iholta pois. Kehittäjien ajatuksena on ollut tuot-taa helppo ja monikäyttöinen tuote tinkimättä hoitavista ominaisuuksista.

Shower gel 3IN1 sisältääkin kosteuttavaa avaa aloe barbadensista. Näiden lisäksi puhdistavat ainesosat ja Siperian ginseng vahvistavat ihon vastustuskykyä ja kylmän/kuuman vaihteluja. Upea tuote jokaiselle miehelle ehdottomasti.DEO ROLL-ON INTENSE BLACK

- aktiivisille miehille suunniteltu deo

Antiperspiranttinen deodorantti on suunniteltu miehille, jotka haluavat kainaloiden pysyvän kuivina, raikkaina ja miellyttävän tuntuisina koko päivän. Deo roll-on sisältää alumiinisuolaa, joka toimii antiperspiranttisena ainesosa-na supistaen kainalon hikirauhasia ja vähentäen epämiellyttä-täviä hajuja. Muodostaen kainaloon kalvon estäen näin liiallista hikoilua.


Deon sisältämät antibakteeriset ainesosat pitä-vät bakteerien aiheuttamat tuoksut kurissa. Tuotteena riittoisa ja miellyttävän tuoksuinen deodorantti, joka tuo arkeen hieman ylellisyyttä.


Miesten kosmetiikan käyttö lisääntyy Suomessa samoin kuin koko Euroopassa. Tällä hetkellä eniten kosmetiikan nousua on juuri ihonhoidon ja henkilökohtaisen puhtauden saralla. Arvioidaan, että vuonna 2023 kokonaismyynti miesten ja naisten kosmetiikka tuotteilla olisi 1111 miljoonaa euroa. (kaupanliitto)

Lue lisää COLOSÉ Switzerland brändistä, tuotekehityksestä, arvoista ja focuksesta.

COLOSEFINLAND.FI

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commenti


bottom of page