top of page
Etsi
  • Writer's pictureColosé Finland

IHONHOITOÖLJY - kultaa vartalolle


Kultaa vartalolle - Ihonhoitoöljy COLOSÉ Switzerland brändiltä!


Ihonhoitöljyjen suosio kasvaa ihonhoidossa. Ja miksei, sillä luonnon öljyt hoitavat ihoa erinomaises-ti. Moni vannookin niiden perään siksi, että niistä on moneksi. Toiset haluavat käyttää niin ihonhoi-toöljyä vartalolla kuin seerumia kasvoilla - ensin öljyä ja päälle täyteläisempää vartalovoidetta.


Jos pelkää öljyn tahraavan vaatteita tai tekevän ihostamme tahmean, on pelko turhaa. Aitoja puh-taita öljyjä sisältävä HUILE AUX HERBES - vartaloöljy imeytyy ihoon huikeasti. Levitettäessä öljyn hienojakoiset molekyylit liukuvat iholla täydellisesti tehden levittämisestä miellyttävää ja keveätä. Vartaloöljy imeytyy hyvin jättämättä pintaa epämiellyttävän tahmaiseksi tai öljyisen tuntuiseksi.


MITÄ KAIKKEA IHOMME TÄSTÄ KULLASTA SAA...?

Kosteuttaa:

COLOSÉ Ihonhoitoöljyn sisältämät rasvattomat luonnonöljyt eli ns. kuivaöljyt tekevät siitä ihanan käyttää. Ihon omaa öljyä muistuttava jojobaöljy syväkosteuttaa ja sitoo kosteutta sekä ylläpitää ihon hengitystä. Tärkeä ominaisuus lämmönsäätelyssä vilun tai sanoisimmeko kylmän ja kuuman tuntemuksissa.


Hoitaa ja suojaa:

Sekä jojobaöljyn, että manteli- ja oliiviöljyn sisältämät rasvahapot suojaavat ihoa luontaisesti. Nämä tarkoin valitut kuivaöljyt YHDESSÄ muodostavat täydellisen kokonaisuuden. Niiden sisältä-mät hivenaineet ja rasvahapot ovat tärkeässä osassa ihon terveydelle. Yhdessä antiseptisen mäki-kuisman kanssa öljyt vahvistavat ihon luontaista omaa suojaa. Huile aux herbes - ihonhoitoöljy estää ihoa halkeilemasta, hilseilemästä ja ärtymästä. Toisin sanoen, öljyn sisältämät flavonoidit ja antioksidantit toimivat yhdessä parantaen, suojaten ja hoitaen ihoa. Näin ihosta tulee vahva, pehmeä ja vastustuskykyinen.

Vitamiinit:

Ei unohdeta vitamiinien merkitystä! Öljyn sisältämä A-vitamiini normalisoi keratiinin muodostusta. A-vitamiinilla on suora yhteys ihon hilseilyyn, sillä se vaikuttaa keratiiniin ihossa. Ihon tuottaessa liikaa keratiinia iho hilseilee ja tuntuu kuin iho ei voisi hyvin. A-vitamiini auttaa ihoa tasaamaan keratiinin tuotantoa ja auttaa tuottamaan terveitä hyvinvoivia soluja, jolloin ihosta tulee sileä ja kaunis. Pintaverenkiertoa ja aineenvaihduntaa parantava E-vitamiini luo yhdessä kirkastavan C-vitamiinin kanssa vitamiiniparin, joilla on suora vaikutus kollageeniin ja ihon kimmoisuuteen. Yhdessä vitamiinit, öljyt ja mäkikuisma tekevät ihosta kuulaan ja kauniin.


Edullinen hinta

Koostumukseltaan öljy on erittäin riittoisaa. Moni onkin huomannut sen riittoisuuden. Öljy on liukas elementti, jota kuluu käytössä vähän, vaikka haluaisikin "lotrata" hieman enemmän. Parasta ihonhoitoöljyä käytettäessä on, että iho ottaa vastaan vain sen minkä tarvitsee, eikä pisaraakaan enemmän!


KENELLE?


COLOSÉ Switzerland ihonhoitoöljyn monikäyttöisyys on loputon. Koko vartalon kosteuttamisesta ja hoidosta olemme jo puhuneet. KOKEILE kuivaan hiuspohjaan; hiero öljy kevein liikkein hiuspohjalle ja anna vaikuttaa ennen hiusten pesua. Moni murrosiän akne ihon ongelmista kärsii myös hilseilys-tä. Kannattaa kokeilla hierontaöljyä myös tämän ongelman hoitoon. Pieni määrä kuiville ja hauraille hiuslatvoille kevyesti puristaen. Loistava tuote luonnonkiharille kuiville hiuksille antamaan kiiltoa ja elinvoimaa.

Hierontaan niin koti kuin ammattihierontaankin; öljyn vitamiinit ja hivenaineet imeytyvät syvimpiin ihon kerroksiin vieden rasitusta ja stressiä sekä rentouttaen lihaksia. Erityisesti oliiviöljy tuotteessa lisää miellyttävyyttä pitkäkestoiseen hierontaan. Säästää kotihierojan sormia!

Miellyttävä kasvojen hieronnassa. Hieronta aktivoi kasvojen neste- ja verenkiertoa sekä parantaa ihon kuntoa.


Palautteista päätellen myyjillemme ja maahantuontiin, moni onkin innostunut ihonhoitoöljyn helppoudesta ensikohtaamisen jälkeen. Mielikuva tahrivasta, liukkaasta öljystä onkin muuttunut täyteen ihastukseen!COLOSEFINLAND.FIViimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page