top of page
Etsi
  • Writer's pictureColosé Finland

Colosén 'pikku-apteekki' - Essentielle


Erikoishoitovoide kulkee käsilaukussa mukana, odottelee nukkujaa yöpöydällä, keittiössä tai siellä missä sitä eniten tarvitaan. Koko perheen 'pikku-apteekki' vie rohtumat huulilta pehmittäen ne, helpottaa karheutumia ja kuivalänttejä talven, viiman tai muuten vain kuivasta kärsivistä ihoalueista.

Loistava tuote psoriläikkien ja taiveihottumista kärsiville lapsille, miehille ja naisille. Jo muutama kerta helpottaa kutinaa - kirvelemättä vedettömyytensä ansiosta.


Tässä muutama vinkki 'pikku-apteekki' voiteen käyttökohteiksi;

- Tikkuuntuvat kynsinauhat pehmenevät ja pysyvät pois pitkään

- Kuivat halkeilevat sormenpäät hoidat nopeasti; kerros hoitovoidetta ja päälle vaikka kertakäyttöhansikkaista leikattu sormenpää suojaksi. Auttaa sormenpäätä nopeaan paranemiseen.

- Todella karheille kantapäille; kerros pehmittämään kovettumia yöksi. Aamulla voi rapsutella kovettumaa pehmentymää pois.

- Flunssa aikaan nenänpieliin ja rohtuneille poskille

- Kuivan nenän limakalvoille estämään kuivan huoneilman aiheuttamaa kuivumista.

- Nopeuttaa palovamman paranemista pitäessään ruven ja ihoalueen pehmeänä; näin estäen repeytymistä ja tulehtumista hoitoalueella.

- Asiakkaat käyttävät tuotetta myös intiimialueilla 'rakkausvoiteena', koska sitä voidaan käyttää suoraan limakalvoille.


Aktiivi-aineosina 'pikku-apteekki' sisältää juuri sopivassa suhteessa runsaasti luonnon omia hoitavia aineosia korjaamaan, hoitamaan ja suojaamaan!


- Jojobaöljy on maailman puhtaimpiin öljyihin kuuluva ja joka muistuttaa ihon itsensä tuottavaa omaa öljyä; näin erittäin arvostettu ja tehokas.

- Rohtoraunioyrtti on vanha lääkekasvi, joka edistää ihon ja haavojen paranemista, arpeutumista sekä estäen vahvasti tulehdusten syntymistä.

- Rohtosalvia on kasvilääkinnän peruskasvi,joka torjuu tulehduksia ja omaa desinfioivan vaikutuksen.

- Sheavoi puolestaan kosteuttaa, hoitaa ja elvyttää ihon omaa toimintaa.

- Mehiläisvaha estää tehokkaasti tulehduksien syntymistä ja oman ihon luontaista kosteutta haihtumasta.

- Kamomilla on antiseptinen, pehmittävä, rauhoittava sekä omaa ihoa hoitavan vaikutuksen.

- Malvauute muodostaa iholle rauhoittavan, kosteuttavan ja suojaavan kerroksen, joten sopii kuivalle ja herkälle iholle sekä hoitoa tarvitsevalle iholle täydellisesti!

- Takiaisuute säätelee talin eritystä desinfioiden ihoa. Estää näin tulehduksia sekä palauttaa tasapainon iholle.

- C- ja E- vitamiini yhdessä vahvistavat ja raikastavat ihoa toimien vahvoina antioksidantteina ja kauneusvitamiineina ihossa.


Erikoishoitovoide sopii erinomaisesti koko perheen käyttöön. Vedetön koostumus ja erittäin riittoisa pakkaus pienestä koostaan huolimatta!

195 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page