top of page
Etsi
  • Writer's pictureColosé Finland

Yksi tuubi - monta käyttötarkoitusta!

Päivitetty: 6. toukok. 2019Monesti olen miettinyt, miksi käytän ja miksi palaan yhä uudelleen ja uudelleen Tyrninaamion käyttöön - mikä on se palo saada tuote kasvoille yhä uudestaan ja uudestaan, päivittäin. Haluan kertoa tuotteesta lisää...


Monimuotoisena tuotteena Tyrninaamio antaa kiinteyttä, energiaa, kirkastusta kasvoille, vahvistusta ja pinnan siloitusta. Toimii meikin kiinnittäjänä eli primerinä ( tämä on yksi rakastetuimmista ominaisuuksista 10 -12h päivissä ), ihon vanhenemista hidastavana ja nesteitä poistavana tuotteena... ja lisäksi vielä naamiona kuten nimikin sen kertoo.


Colosélla käytettävä tyrni saadaan hiekkaiselta maaperältä Rhone ja Rhiné jokien varrelta sekä Pohjois- ja itämeren rannoilta. Lähes kotimainen raaka-aine siis :)

Tyrni sisältää runsaasti C-vitamiinia. C-vitamiinilla on kiistaton vaikutus kollageenin muodostumiseen ja sitä kautta kimmoisuuteen sekä ihosolujen ennenaikaisen vanhenemisen ehkäisemiseen ja vahvistumiseen.

Samoin C-vitamiinilla on ihon pieniä ryppyjä silottava vaikutus. Silottuessaan kasvot luonnollisesti näyttävät raikkaammilta. Yksi C-vitamiinin huikeista ominaisuuksista on melaniinituotannon säätelyyn vaikuttaminen. Säännöllisesti käytettynä se ennalta ehkäiseekin epämielyttävien tummien maksaläiskien syntyä. C-vitamiini on monille ihossa olevien entsyymien toiminnalle välttämätön samoin kuin rasvojen hapettumisen estäminen iholla. Monitehoinen siis :)


Tyrninaamion mineraalit täyttävät ihon hupenevia mineraalivarastoja, jolloin saadaan voimakas anti-age vaikutus. Hiiva-uute ja levä suojaavat soluaineenvaihduntaa, ehkäisevät ja suojaavat ympäristön haittavaikutuksilta, joka säännöllisesti käytettynä näkyy ihossa vahvistumisena, sileytenä ja tasaisena värinä.


Primerina käyttäessäsi levitä puhtaalle iholle ja päälle meikki, jonka haluat pysyvän kauniina ja huoliteltuna pitkään. Pintakuivalle iholle toimii täydellisesti juuri edellä mainitulla tavalla, mutta jos iho on todella kuiva tai haluaa energiaa, hoitoa ja ravinteita; ihon käyttöön on hyvä valita vähintäänkin seerumi ennen primerin käyttöä. Valitessasi seerumin, kannattaa valita omalle iholle sopiva - esimerkiksi detox syväpuhdistava ja talituotantoa tasapainottava seerumi tai kasvien kantasoluseerumi puolestaan, kun haluaa ihosolujen aktivoimista ja luonnollista solu-uudistusta iholleen ( katso lisää www.coloseshop.fi/kasvienkantasoluseerumi ). Kaviaariseerumi puolestaan on +50- vuotiaan aikuisen naisen iholle täydellinen. Se aktivoi ihon luonnollista toimintaa, sekä antaa tehokkaita ravinteita iholle voimakkaalla anti-age tavalla.


Tyrninaamio säännöllisesti käytettynä vahvistaa suomalaisten tyypillistä couperosa ihoa C-vitamiinin, mineraalien ja levän ansiosta. Unohtamatta kosmetiikan yhtä 'metsästettävää' tärkeää kosteuttavaa ja pehmittävää aine-osaa; Squalane eli oliiviöljyä, joka on tyrninaamiossa ihon kaltainen pehmentävä, kosteuttava ja ravitseva öljy.

Tyrninaamio vahvistavana naamiona; käytetään 1-2 kertaa viikossa puhtaalle iholle. Levitä reipas kerros kasvoillesi... ja anna vaikuttaa 5-15 minuuttia. Pois pyyhittäessä voi olla hieman 'suurpiirteinen' sillä edellä olevat vaikuttavat aine-osat saavat jäädä osaksi ihoa naamiohoitokerran jälkeenkin.


Ja omaksesi ihanuuden saat: www.coloseshop.fi/ myyjäsi


260 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page