top of page
Etsi
  • Writer's pictureColosé Finland

Superkosteutta ihollesi suoraan Colosén laboratoriosta!


Uusi tuotelinja on suunniteltu antamaan superkosteutta ja elinvoimaa iholle. Hyaluronaani eli hyaluronihappo on solujen pinnalla valmistettava ja soluväleissä esiintyvä pitkäketjuinen sokerimolekyyli. Suurimolekyylistä Hyaluronihappoa esiintyy ihossa ja lähes kaikissa kudoksissa, joissa sillä on tärkeä rooli kudosten toiminnalle. Aikanaan se löydettiin silmän lasiaisesta, josta se on kulkenut pitkän kehitystien meidän ihomme hyvinvoinnin avuksi.

Hyaluronin tehtäviä ovat mm. estää ihon kosteusvarantojen vähenemistä, kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti, estää kosteuden haihtumista iholta, silottaa juonteita ja ryppyjä sekä toimia anti-age tavalla eli ennalta ehkäistä vanhenemisen merkkejä. Tärkeä tehtävä sillä on suojata ihoa ulkoisilta haitoilta kuten; kylmä/kuivailma, tuuli, ilmansaasteet, UV-säteily, lääkkeet, tupakointi, stressi ym.


Hyaluroni tuotteet muodostavat tehokkaan ja kokonaisvaltaisen yhdistelmän, joka syväkosteuttaa ihoa ja säilyttää ihon kosteuden. Täyttää ihon kosteusvarantoja, joka ihon kerroksessa. Pitää ihon heleänä ja ennalta ehkäisee ihon kimmoisuuden vähenemistä.


4 erilaisen Hyaluronin lisäksi tuotteet sisältävät: kasviglyseriiniä, joka ylläpitää ihon luonnollista puolustusmekanismia. Panthenol B5 omaa tulehduksia ehkäiseviä, ihoa suojaavia sekä kosteuttavia ominaisuuksia. Kalsium ja aminohapot ylläpitävät orvaskeden luonnollista toimintaa ja lisäävät tärkeiden ihosolujen aktiivisuutta; näin vahvistaa ohutta ja haurasta ihoa sekä kiinteyttää. E-vitamiini toimii vahvana antioksidanttina ja omaa ihoa kosteuttavia ominaisuuksia sekä toimii keskeisessä osassa ehkäistäessä UV-säteilyn haittavaikutuksia. Avokadoöljy toimii Omega-3 lähteenä; kosteuttaa ja antaa vitamiinipommin iholle. Skvalaani eli Oliivi-uute on luonnollinen ihoa pehmittävä aineosa. Se on hyvin samankaltainen ihomme kanssa, koska se on yksi ihmisen kosteus- ja rasvavaipan päärakennusosista. Suojaa ihoa kosteuden menetykseltä ja auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta ja joustavuutta.


Hyaluron kasvoseerumin vaikuttavat raaka-aineet kulkeutuvat pintaa syvemmälle. Hyaluron kasvovoide tehostaa seerumia ja suojaa ihoa päivän rasitteilta. Hyaluron silmänympärysgeeli taputellaan herkälle silmänympärysiholle ja nautitaan heleytyneestä ihosta kokonaisvaltaisesti!


Tuotteita voi käyttää jo +20 vuodesta eteenpäin - upea tuote kuivalle, pintakuivalle ja rasvaisuuteen taipuvaiselle iholle 24h voiteina iästä riippumatta. Toimivat loistavasti meikinalusvoitena.

RAKASTUT!
175 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page