top of page
Etsi
  • Writer's pictureColosé Finland

Ravintorikas Vehnänalkionaamio

Vehnänalkionaamio sisältää lähes kaikkia ihon aineenvaihduntaa ja uusiutumista tukevia aine-osia: rasvahappoja kuten fosfolipidejä - lipoproteiinia - flavonoideja. Arvokkaat Omega-3 ja -6 rasvahapot, A-,B- ja D- vitamiinit sekä runsas E-vitamiini aktivoivat entsyymien toimintaa. E-vitamiini on erittäin vahva antioksidantti tuotteessa. Näiden tehtävänä on estää vapaiden radikaalien (ihoa vanhentavat tekijät) toimintaa ehkäisten näin ihon vanhenemista.

Käytettäessä vitamiinirikas öljy ravitsee ihoa, kosteuttaa ja parantaa kuivaa halkeilevaa ihoa. Lisää vastustuskykyä sekä estää ihon arpeutumista. Toimii ihon nopeana kirkastajana.

Sopii kuivalle ja herkälle iholle, couperosa iholle, pintakuivalle ja rasvaiselle iholle sekä akne iholle. Ahavoituneen ihon nopea korjaaja sekä couperosa ihon sekä akne ihon punoitusta rauhoittava. Kosteuttavana ja rauhoittavana naamiona käytettäessä levitä puhdistetuillle kasvoille reipas kerros ja anna vaikuttaa. Imeytymättömän voit pyyhkiä pois ja loput jättää vaikuttamaan myös yövoiteen tapaan. Pehmittää ja rauhoittaa punoitusta akne iholla päivävoiteena käytettäessä. Päivävoiteena pieni määrä riittää.

RIITTÄVÄ KOSTEUS ANTAA HEHKUA IHOLLESI MYÖS VAATIVALLA TALVIKAUDELLA!171 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page