top of page
Etsi
  • Writer's pictureColosé Finland

Kuorinnasta - pehmeyttä & heleyttä!Miksi haluamme kirkastaa ihoamme kuorinnan avulla?

Siihen on yksinkertainen syy - kuorinta antaa heleyttä ja pehmeyttä kasvojen iholle sekä luo mahdollisuuden seerumien ja voiteiden astetta parempaan hyötyyn iholle. Säännöllinen käyttö näkyy ja tuntuu. Kuorinta vaikuttaa meihin nuorentavasti, sillä saamme käyttämistämme tuotteista parhaimman hyödyn.


Iho voi näyttää samealta ja hieman elottomaltakin varsinkin kesällä. Vartalonkuorinta vie liiallista hilseilyä ja elottumuutta, aktivoi ihon luonnollista uusiutumista sekä auttaa vartalovoiteiden imeytymistä. Muista myös erityisesti kuivat ja karheat ihoalueet, jalkapohjat ja kainalot. Luit aivan oikein; myös kainalot kaipaavat kuorintaa, jotta hikirauhaset pääsevät toimimaan parhaalla tavalla.

Lopputuloksena kaunis, raikas, heleän elävältä näyttävä iho, joka on saanut mahdollisesti pienen sävyn käytettyäsi aurinkovoiteita pitkin kesää.


Colosén kuorintavoiteet antavat ekologista kuorintaa sinulle!

Tuotteemme eivät sisällä mikromuoveja.


Clarifiant kasvojen kuorintavoide/-naamio on täydellinen sinulle, jolle luonto on tärkeä. Sinulle, joka haluat käyttää sellaisia tuotteita itsesi hyvinvointiin, jotka tuottavat sinulle iloa ja hyvää tunnetta kuitenkaan rasittamatta luontoa. Clarifiant kuorintavoide/-naamion pienet pyöristetyt ja kuumennetut hiekanjyvät kuorivat ihoasi hellästi.

Käyttövinkit! Puhdista kasvosi. Halutessasi voit ottaa uudestaan puhdistus tuotettasi ja sekoittaa Clarfiant kuorintavoidetta puhdistuksen sekaan. Näin toimien kuorit ihoasi vielä hellemmin. Mikäli sinulla on herkkyyttä esimerkiksi poskipäillä, niin vältä aluetta innokkaimmalta kuorinnalta. Clarifiant kuorintavoide/-naamio on nimensä mukaan myös naamio. Kannattaakin hyödyntää sen naamio hyödyt samalla kertaa!

Jätä kuorintavoide/-naamio kasvoillesi vaikuttamaan hetkeksi, jolloin saat mehiläisvahan rauhoittavista, sitruunamelissan pehmentävistä sekä rauhoittavista ja punoitusta vähentävistä ominaisuuksista hyödyn itsellesi. Lisäksi mäkikuisma sekä kehäkukka ehkäisevät tulehduksia ja vähentävät rasvoittumista. C-vitamiinin ja E-vitamiinin ainutlaatuinen yhteistyö käynnistää ihon pintaverenkiertoa ja aineenvaihduntaa. C- ja E-vitamiinit toimivat antioksidanttina ja kollageenin muodostuksen aktivoijina kohti pehmeää sekä kimmoisaa ihoa.

Käyttö paksummalle ja rasvaisuuteen taipuvalle iholle 1-2 kertaa viikossa, herkemmälle iholle harvemmin.


Vartalon kuorintavoide, Peeling corporel bodyscrub; on nimensä mukaisesti tarkoitettu vartalon hyvinvointiin. Ihosolut syntyvät syvimmissä iho kerroksissa ja kulkeutuvat pikkuhiljaa ihon pintaan. Mikäli ihomme on kovasti kuiva tai rasvainen jää kuolleet ihosolut mielellään kiinni ihonpintaan, jolloin se näkyy hilseilynä ja harmautena vartalollakin. Kesän mittaan ihoon on mahdollisesti muodostunut luontaista suojautumista auringolta eli päivetystä. Sävy on tuon elottoman ihokerroksen alla.


Vartalonkuorinnalla on moninaisia tehtäviä; vie iholta kuollutta solukkoa pois, tuoden esiin elävää toimivaa ihoamme. Colosén vartalovoiteilla ja ihonhoito öljyllä ravitset ihoa. Kuorinnasta saat myös muuta konkreettista iloa. Se aktivoi ihon pintaverenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Auttaa voiteiden imeytymistä ja niistä saatavaa hyötyä. Vartalokuorintavoiteen sisältämä sheavoi pehmentää, rauhoittaa ja ravitsee ihoa. Mehiläisvaha puolestaan kosteuttaa sekä ehkäisee tulehduksia. Parsa poistaa liiallisia nesteitä sekä

C- ja E-vitamiini toimivat yhteistyössä kuten kuorintavoide/-naamiossakin.


Nautinnollista itsensä hoitamista ekologisesti ja turvallisesti!

Colosén laboratorion väki on puurtanut meitä varten yhdistäen kosmetiikan ja lääketieteen meille turvallisiksi tuotteiksi. Kiitos siitä!


Ostoksille pääset suoraan www.coloseshop.fi / myyjä


195 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page