top of page
Etsi
  • Writer's pictureColosé Finland

Kollageenia ColoséltaMarraskuu on varsinainen kollageeni kuukausi Colosélla - varsinkin jos katsoo tarjousesitettä!


Mitä se sitten oikein on... Säiemäistä tukikudosta, jota löytyy ihon lisäksi jänteiden, nivelten ja luiden ympäriltä. Se antaa mekaanista kestävyyttä, tukea ja lujuutta iholle. C- vitamiini on tärkeässä osassa kollageenin vahvuuteen ja synteesiin ihossa. Marraskuussa kaupat pullottavat mehukkaita appelsiineja, joten nappaa ne ostoskoriisi ja nauti ilolla. C- vitamiinilla annat piristystä keholle ja lujuutta iholle. Kollageenin määrä ihossa määrittelee sen, miten nuorelta ihosi näyttää!


CRÉME EGALISANTE 24H- KOLLAGEENIVOIDE antaa kimmoisuutta ja elastisuutta ihollesi. Voiteen kollageeni saadaan Akaasiapensaan kasvikollageenista, jolla on lähes sama muoto kuin ihon omalla kollageenilla. Kasviproteiinien yhdistelmät sitovat loistavasti kosteutta itseensä.

Siksi se onkin luonnosta saatu lahja ihon hyvinvoinnille. Kun tuemme ihon omaa kollageenia sidekudosten elastisuus ja kimmoisuus säilyvät pitkään. Säännöllinen Egalisante kollageenivoiteen käyttö hidastaa ihon vanhenemista ja pehmentää olemassa olevia ryppyjä. Parasta voiteessa on sen nopea imeytyminen ja sileän silkkinen kosketus iholle. Unohtamatta UVB-säteilysuojaa, mattapintaisuutta ja pH-tasapainoa suhteessa ihoon.

Voiteen kevyt tuoksu muodostuu ruusuöljystä, laventelista ja jasmiinista.


CRÉME MIRACLE silmänympärysvoide sisältää arvokasta Akaasiapensaan kasvikollageenia. Voiteen kasvikollageeni on pilkottu pienen pieniin osiin, johtuen silmänympärysihon vaativasta iho alueesta. Ravitseva, kosteuttava silmänympärysvoide vie tummuutta, ehkäisee juonteiden ja ryppyjen syntyä tehokkaasti. Jojobaöljy estää mekaanisen ärsytyksen vaikutuksia. Jojobapensaan hedelmästä saatava öljymäinen vaha, joka imeytyy täydellisesti ihoon kosteuttaen sitä. Sen A-,E- ja F-vitamiinit ylläpitävät kosteustasapainoa. E-vitamiini tukee kollageenintuotantoa ja käynnistää pintaverenkiertoa. Pieni määrä voidetta taputellaan kevyesti silmänympärysiholle ja huulien ympärille.


Lisäkollageeni on paikallaan juuri nyt - vuodenajan vaihtuessa!


215 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page