top of page
Etsi
  • Writer's pictureColosé Finland

KANGASNAAMIO - täsmähoitoa ihollesi


Kangasnaamioista puhutaan paljon. Oletko miettinyt mitä hyötyä niistä on?


Ihan ihonhoidollisesti ajatellen yksittäispakattuihin kangasnaamioihin ei tarvitse lisätä liikaa säilöntä-aineita, sillä ne ovat tiiviissä paketissa, eivätkä pääse kosketuksiin ilman kanssa. Niitä voi verrata tehoseerumeihin kuitenkin sillä erolla, että niitä käytetään täsmähoitokertana, eikä päivittäin. Ne an-tavat tehoja runsaasti joka käyttökerrallaan. Älä kuitenkaan jätä kasvoseerumiasi käyttämättä, sillä ne antavat säännöllisen tasaisen tehon ihollesi. Tällöin iho saa tehoaineensa säännöllisesti ja tasai-sesti, mikä on tärkeää pitkäkestoisessa ihonhoidossa. Ihosi kiittää!

Kangasnaamioista saamme superkosteutta ja tehoainepommin silloin, kun iholla on tarvetta siihen.

Turhia kangasnaamiot eivät todellakaan ole. Ne eivät ole pelkästään hemmottelua, vaan antavat täsmähoitoa silloin kuin ihosi kaipaa lisähoitoa. Nopeaa ja näppärää!


COLOSÉ Switzerland kangasnaamiot ovat erittäin kosteita. Ne sisältävät paljon kosteutta ja te-hoaineita. Hyvä niin, sillä siitähän naamiossa maksetaan. Riittävän kostea kangasnaamio on miel-lyttävämpi käyttää kuin kuivalta tuntuva kangasnaamio. Colosélla on tarkoin valittuja kangasnaami-oita eri ihotyypeille ja erilaisiin tarpeisiin.4 ERILAISTA VAIHTOEHTOA COLOSÉ SWITZERLAND SARJALTA


Herkälle iholle rauhoitusta antava SENSITIVE KANGASNAAMIO. Tämä naamio rauhoittaa herkkääkin ihoa, tehden ihosta pehmeän ja kosteutetun. Herkkä iho on monesti myös kuiva, joten sen sisäl-tämät 4 erilaista hyaluronihappoa lisäävät kosteutta selkeästi. Var-sinkin talvella monen ihon herkkyys nousee esille.
Kosteutta kaipaavalle HYALURON KANGASNAAMIO. Sopii erittäin mainiosti paksummallekin kosteutta kaipaavalle iholle. Moni rasvaisuuteen taipuva iho kärsii pintakuivuudesta varsinkin talvella, joten tämä on hyvä valinta. Samoin akne iho kaipaa kosteutta!Talituotantoa tasaava DETOX KANGASNAAMIO. Käy rasvaiselle iholle kuin myös nuorelle aknesta tai epäpuhtauksista kärsivälle ihol-le. Detox naamiosta myös hyötyä ovat saaneet monet, jotka kärsivät suojamaskin alle kertyvistä epäpuhtauksista. Omana vinkkinä voin kertoa pitäväni myös tästä, sillä se 'löytää' kuivasta ihostani jotain tasapainotettavaa, mikä tuntuu hyvänä olona käytön jälkeen.


Korjaava, kirkastava ja kiinteyttävä ANTI-AGE KANGASNAAMIO. Sisältää seitsemän yrtin tehot ikääntymistä vastaan. Naamion anti-

oksidantit ja tehoaineet täyttävät solujen energiavarantoja, kosteutta-vat ja taistelevat vapaita, vanhentavia radikaaleja vastaan. Lisäksi vahvistavat ihon omaa kollageenia, lisäävät kimmoisuutta ja kirkas-tavat ihoa.


MUUTAMA VINKKI:

- Aseta kangasnaamio aina puhtaille, hieman kosteutetuille kasvoille. Kasvovedestä kosteat kasvot auttavat tehoaineiden pääsyä ihon syvempiin kerroksiin tehden imeytymisestä helpompaa.

- Mikäli pussiin tuntuu jäävän ylimääräistä, voit taputella sitä lisää naamion päälle. Kun otat naamion pois, kannattaa vielä lisätä pussiin jäänyttä seerumia kasvoihisi. Muista myös kaula & dekolteen alue!

- Jos ihosi punoittaa naamion pois oton jälkeen, kertoo se usein siitä, että ihollasi on ollut tarvetta naamiolle. Yleensä punoitus rauhoittuu pian ja iho tuntuu kuultavalta, kosteutetulta ja pehmeältä.

. Jos haluat viileän naamion vaikutuksen, jolla on turvotusta laskeva vaikutus - käytä kangasnaamio jääkaapin kautta! Viileä naamio vie turvotusta ja antaa näin ihanan viilentävän tunteen.

COLOSEFINLAND.FI

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page